Öğrencilerimize Divriği Gezisi Düzenlendi

Haber Tarihi :   26.10.2016

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dönem 1 Öğrencileri Cumhuriyet Üniversitesi Rektörlüğü ve Tıp Fakültesi Koordinatörlüğünde Sivas’ın Divriği İlçesine gezi amacı ile gönderilmiştir. Bu geziye özellikle memleketi Sivas olmayan ve daha önce Divriği İlçesini görmeyen öğrenciler dahil edilmiştir. Öğrenciler Yrd. Doç. Dr. Ahmet ALTUN eşliğinde 22 Ekim 2016 tarihinde Raybüs ile sabah saatlerinde Divriği İlçesine gitmiş, burada İlçe Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya ve Milli Eğitim Müdürü Melih Sayar tarafından ağırlanmıştır. Öğrencilere Divriği Ulu Cami Din Görevlisi Nail Ayan tarafından kapsamlı bir tur yaptırılmış, ardından ilçede restore edilen konaklar ayrıntılı bir şekilde gezdirilmiştir. Öğrencilerimiz akşam saatlerinde yine Raybüs ile Sivas Merkezine dönüş yapmışlardır.