29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Nöroloji Anabilim Dalımızca Sivas Doğanca Köyü İlkokuluna Anlamlı Ziyaret

Haber Tarihi :   31.10.2016

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Nöroloji anabilim dalı personeli olarak Sivas İli merkeze bağlı Doğanca Köyü ilkokuluna ziyaret gerçekleştirildi. Ziyaret kapsamında çocuklara sağlık taraması yapılarak temizlik, el hijyeni eğitimi araştırma görevlisi hekimlerce verildi. Daha sonra sağlık personelleri, UCB Farma elemanlarının desteği ile çocuklar için alınan kırtasiye, kitap ve yaklaşan kış nedeni ile kışlık bot, kaban, atkı, eldiven gibi giyim ihtiyaçları, kitaplık vs. ihtiyaç malzemeleri hediye edildi. Cumhuriyet Üniversitesi Nöroloji Kliniği olarak köy çocuklarımızın yanında olduğumuzu, toplumsal fırsat eşitliğine sahip olmayan öğrencilerimizi desteklemeye devam edeceğimizi, bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu tip etkinliklerin devam edeceğini ve herkese örnek olmasını diliyor, Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim dalı tüm personeline, UCB Farma elemanlarına  emek ve katkılarından dolayı teşekkür eder saygılarımızı sunarız.