14 Mart Tıp bayramı ve Çanakkale Zaferinin 103. yıl dönümü nedeni ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı tarafından ilimizdeki Sağlık camiası ve ilimizdeki doğa severlerin katıldığı doğa yürüyüşü düzenlendi.

Haber Tarihi :   20.03.2018

Organizasyona Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği, Herkes İçin Spor Federasyonu İl Temsilciliği, Sivas Dağcılık Arama Kurtarma Kulübü (SİVDAK), Sivas İl Özel İdaresi Kulubü, Sivas Havacılık Kulübü (SİVHAVK) katkıda bulundu. Tırmanış sonrasında Kardeşler Tepesi piknik alanında katılımcılar düzenlenen pikniğe katıldılar.

Tıp Fakültesi Dekanı Sayın İlhan Çetin Konu ile ilgili açıklama yaparak destek olan Federasyon temsilcileri, kulüplere, sağlık çalışanlarına ve sporculara teşekkür ettti.