Nöropatoloji Çalışma Grup Toplantısı (14-15 Nisan 2018)

Haber Tarihi :   16.04.2018

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Patoloji Anabilim Dalı ve Patoloji Dernekleri Federasyonu Nöropatoloji Çalışma Grubu Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen Bilimsel toplantı Sivas’ta 14-15 Nisan 2018 tarihinde düzenlendi.UCSF ve ülkemizin farklı Üniversitelerinden ve Eğitim Araştırma hastanelerinden Nöropatoloji alanında çalışan öğretim üyeleri, uzmanlar, farklı disiplinlerden uzmanlık öğrencileri, Tıp Fakültemiz öğrencilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Açılış konuşmalarından sonra Doç Dr.Ayşe Güzide Ocak tarafından Nöropatoloji Sertifikasyon programı, Prof.Dr.Tarık Tihan tarafından Next Generation Systems konulu konferanslar anlatıldı. İlginç olgu sunumları Dr.Öğretim üyesi Şeyda Figül Gökçe, Dr.Öğretim Üyesi Aslı Bolayır, Dr.Öğretim Üyesi Burçak Söylemez, Dr.Öğretim Üyesi Hüseyin Bozkurt ve Dr.Öğretim Üyesi Burhanettin Çiğdem tarafından paylaşıldı. Bir sonraki toplantı yeri toplantı sonuçları hazırlandı. Sivas'ın kültürü Kongre, Etnografya Müzeleri, Başta Darüşşifa olmak üzere Selçuklu Eserleri Müjgan Üçer tarafından tanıtıldı. Divriği Ulu cami ve Darüşşifa gezi sonrası program tamamlandı.