Tıp Fakültesi 1983 Yılı Mezunları

Haber Tarihi :   05.11.2019

SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 1983–YILI MEZUNLARI 2-3 KASIM 2019 TARİHİNDE CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİNİN ATILDIĞI SİVASIMIZDA BULUŞTU

 

Sivas Kongresinin 100. Yılında, Cumhuriyetimizin ilanının 96. Yılında Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinin 2. Mezunları 2-3 Kasım 2019 da Sivas’ta buluştu.

Coşkulu ve duygu dolu anların yaşandığı bu buluşmaya mazereti nedeniyle katılamayan Sayın Rektörümüz Prof. Âlim Yıldız iyi dilek ve salamlarını ileterek bizleri onurlandırdı. Kutlama yemeğine Sayın Tıp Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İlhan Çetin katıldı ve mezunlarımızı onurlandırdı. Kendilerine teşekkür ederiz.

1983 mezunları üniversitemizin 2. Mezunları olup toplam 40 kişidir. Mezunlarımızdan kaybettiklerimiz; “ Dr. Tülin Bağcı, Dr. Songül Karaoğuz, Doç. Dr. Hülya Gündoğdu, Dr. İhsan Arslan ve Dr. Selçuk Oktay’dır. Rahmetle anıyoruz.

Mezunlardan olan Prof. Dr. Hulusi Eğilmez (Radyoloji Anabilim Dalı), Prof. Dr. Mehmet Bakır (Enfeksiyon Hastalık Anabilim Dalı) ve Prof. Dr. Hasan Elden (Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı) öğretim üyesi olarak halen Fakültemizde çalışmaktadırlar.

Bu buluşmada emeği geçenleri ve katılımları ile bu güzel buluşmanın oluşmasını sağlayanları kutluyoruz.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi 1983 Mezunları Adına:

Prof. Dr. Hulusi Eğilmez

Yukarı