2015 TUS sonbahar Dönemi Sınavını Kazananlar Hakkında Duyuru

Başlama Tarihi :   31.12.2015 Bitiş Tarihi :   13.01.2015

 Tus Sınavı ile Kurumumuza atananların Osym sınav sonuçlarının açıklanmasından itibaren 10 (On) İş günü içerisinde ( 13 Ocak 2016 Mesai Bitimine kadar) müracaat etmeleri ve kaydını yaptırmaları gerekmektedir. 

Açıktan atanacaklarda istenecek belgeler

1- Başvuru dilekçesi (ektedir) ve tus kazandı belgesi

2- Heyet Raporu (Tam teşekküllü devlet veya üniversite hastanelerinden)

3- Adli Sicil Kaydı( E-devlet şifresinden alınabilir)

4- Nüfus Cüzdanı fotokopisi

5- 6 adet fotograf

6- Askerlik Durum Belgesi

7- Diploma örneği (Geçici Mezuniyet belgesi)

8- İstifa etmiş ise hizmetini gösterir hizmet cetveli 

 

Çalışanlar muvafakat işlemleri tamamlanıncaya kadar dilekçe ve kazandı çıktısı haricinde herhangi bir belge getirmeyeceklerdir. Muvafakat işlemleri tamamlanıp kurumuza başlarken askerlik durum belgesi, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 6 adet fotograf getirmeleri gerekmektedir. 

Not : KURUMLARINDA SÖZLEŞMELİ HEKİM OLARAK GÖREV YAPANLAR İÇİN NAKİL İŞLEMİ OLMAMAKTADIR. İLGİLİLERİN YA İSTİFA EDİP DOĞRUDAN KURUMUMUZA AÇIKTAN BAŞLAMASI, YA DA SÖZLEŞMELİ HEKİMLİKTEN İSTİFA EDİP KADROLARINA GEÇTİKTEN SONRA NAKİL İŞLEMLERİNİN BAŞLAMASI İÇİN KURUMUMUZA  BİLGİ VERMELERİ GEREKMEKTEDİR

Başvurular şahsen yapılabilir, dilekçe ve osym kazandı belgesi kargo ile Cumhuriyet Üniversitesi Personel Dairesi Başkanlığına gönderilebilir (Son başvuru tarihini geçmemek kaydı ile), Aslının başlarken getirilmesi kaydıyla dilekçe ve osym kazandı belgesi 0 346 219 10 39 nolu numaraya fakslanabilir.

Dilekçe örneği 

Yukarı