14 Mart Tıp Bayramı Beyaz Önlük Giyme Töreni Ertelenmesi

Başlama Tarihi :   11.03.2020 Bitiş Tarihi :   11.05.2020

Tüm dünyayı sarsan Coranavirüs enfeksiyonunun ülkemizde de görülme ihtimalinden dolayı Sağlık Bakanlığı kalabalık ortamlarda gerçekleştirilecek etkinliklerden kaçınılması ve virüs salgınının önüne geçilmesi konusunda hassasiyet gösterilmesine dair bir karar almıştır. Ülkemizde Mart ayı içerisinde gerçekleştirilecek birçok Ulusal ve Uluslararası Kongre ertelenmiş yada süresiz olarak iptal edilmiştir.
Bu durum Tıp Fakültemizde her yıl geleneksel olarak yapılan 14 Mart Tıp Bayramı etkinliklerini de ertelenmiştir. Bu yüzden her şehirden velilerin katılımı ile gerçekleşen Tıp Fakültesi 1. Sınıf Öğrencileri Beyaz Önlük Giyme Töreni Coranavirüs salgın tedbirleri kapsamında ileri bir tarihe ertelenmiştir.