Burun Okulu-Sivas Workshop Programı Düzenlendi

Haber Tarihi :   03.10.2015

Üniversitemiz Uygulama ve Araştırma Hastanesi Behsan Önal Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli, Kulak Burun Boğaz (KBB) AD Öğretim Üyeleri Doç. Dr. E. Elif Altuntaş, Yrd. Doç. Dr. Kasım Durmuş, Burun Okulu Kurucusu Op. Dr. Süreyya Şeneldir ile çeşitli illerden doktorlar katıldı. Yrd. Doç. Dr. Kasım Durmuş programda yaptığı konuşmasında, bilimsel bir aktivite KBB camiasındaki doktor hekimlerin uzmanlık sonrasındaki eğitimlerin önemine değinerek, “Gerçekten heyecanlıyız. Sivas'ta bu bölgede ilk defa böyle bir toplantının olmuş olmasının gururunu yaşıyoruz. Temel amacımız burada estetik ameliyatından burun ameliyatı çok revaçta bir ameliyat. Uzmanlık sonrasındaki hekim arkadaşlarımız gerçekten bu estetik ameliyatını yapmanın hevesi içerisindeler. Ama estetik ameliyatı riskli bir ameliyat kibri hiç bir zaman kabul etmeyecek bir ameliyat ve dolayısıyla sürekli yeniliğe açık bir ameliyat" dedi. Burun Okulu Kurucusu Op. Dr. Süreyya Şeneldir ise,"Bu programın sonunda hastalarımız kazanacaktır. Çünkü bu toplantıların amacı insanlığa daha iyi nasıl hizmet edebiliriz. Kendi branşımızla ilgili mükemmel hizmeti nasıl sunabiliriz. Çok şükür ki ülkemiz tıp alanında dünyayla yarışacak seviyededir" ifadelerini kullandı.
Programda daha sonra Op. Dr. Süreyya Şeneldir "Rinoplastide Düşük Burun Ucuna Yaklaşım" adlı bir sunum gerçekleştirdi.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sami Hizmetli günün anısına Dr. Şeneldir'e teşekkür belgesi takdim etti.