Haber Tarihi :   28.03.2018

Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi’nin Ulusal Tıp Eğitimi Akreditasyon Süreci dahilinde Tıp Eğitimi Programlarını Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği (TEPDAD) bir bilgilendirme ziyareti gerçekleştirdi. TEPDAD eğitim ekibi başkanı Prof. Dr. Sancar Barış 28 Mart 2018 Çarşamba günü saat 9:00-10:15 arasında “Tıp Eğitimi Akreditasyon-Kavramlar, UTEAK standartları ve süreçleri” konulu bir sunum yaptı. Tüm Tıp Fakültesi öğretim üyeleri ve öğrencilerinin davetli olduğu konuşmanın ardından küçük grup çalışmalarına geçildi. Prof. Dr. Mustafa Turan ve Prof. Dr. Zeynep Baykan'ın da katılımlarıyla eğitim saat 16:00' ya kadar devam etti. Bu bilgilendirme ziyareti ile Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesinin yeniden akreditasyon süreci başlamış oldu.