Belgegeçer : 0 346 219 1155
 Öğrencilerimizin Dikkatine

Başlama Tarihi : 28.08.2021 - Bitiş Tarihi : 30.06.2022

Değerli Öğrencilerimizin Dikkatine

2021-2022 eğitim-öğretim dönemimiz Dönem 2, 3, 4 ve 5 için 31 Ağustos’ta, Dönem 1 için 13 Eylül’de başlayacaktır.

Uygulamalı eğitimlerin yoğun olarak yapıldığı fakültemizde öğrenci sayısının fazlalığı da göz önünde bulundurulduğunda, Covid-19 pandemisi koşullarında yüz yüze eğitim süreci uzaktan eğitim sistemi yöntem ve teknikleri ile desteklenerek karma şekilde (yüz-yüze ve çevrim içi eş zamanlı olarak) sürdürülecektir.

Dönem 1, 2 ve 3 için teorik dersler pandemi kurallarına göre kısıtlanmış sayıda öğrenci ile (sınıf mevcutları iki gruba bölünecek ve gruplar dönüşümlü olarak yüz yüze eğitime katılacaktır) dersliklerde yüz yüze yapılırken, eş zamanlı olarak çevrim içi canlı yayından da derslere katılım sağlanabilecektir. Dönem 4 ve 5 teorik dersleri için uygulanacak yöntem stajın ilk günü ilgili Anabilim Dalı tarafından öğrencilere duyurulacaktır.  Mevzuat gereği yoklamalar yüz yüze ya da çevrim içi olarak yapılacaktır. Tüm sınavlar yüz yüze gerçekleştirilecektir.

Binalara girişte HES kodu kontrolü yapılmaktadır. Aşı programını tamamlamış öğrencilerimiz, ilgili belgelerini (e-nabız sisteminden alınan belge) dönem koordinatörlüklerine teslim edecektir. Aşı olmamış öğrencilerimizden binalara giriş için haftada iki kez PCR testi sonucunun negatif olduğuna dair kanıtı ibraz etmeleri istenecektir.

Eğitim sürecinin başarılı ve kesintisiz sürdürülebilmesini hedefliyoruz. Siz sevgili öğrencilerimizden maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymanızı ve Sağlık Bakanlığımızca önerilen aşı takvimine göre aşılarınızı tamamlamanızı bekliyoruz.